Könnyen kérelmezhető ingatlanhitel akár az interneten is

2015. jan. 06.
Könnyen kérelmezhető ingatlanhitel akár az interneten is

Az ingatlanhitel sokaknak megoldás lehet, ha nagy összegű kölcsönt akarnak igényelni. Az ingatlanhitel akár szabad felhasználású kölcsön is lehet, így Ön arra költheti a kért pénzt, amire csak akarja.

Mekkora összeg kérelmezhető?

Az ingatlanhitel esetében a lakására jelzálogjog kerül majd, ez lesz a bank számára a garancia, hogy Ön tud fizetni. Az ingatlanhitel esetében az elérhető legnagyobb hitelösszeg a lakás piaci értékétől és az Ön jövedelmének a nagyságától függ. Minél többet ér az ingatlan, annál magasabb lehet a hitel összege. A jövedelme mértéke is nagyon fontos, hiszen hiába ér sokat a ház, ha Ön csak minimálbért kap, mert akkor egy nagyobb összegű hitelt nehezen tudna törleszteni. A banki munkatársak tehát ezen két tényező szerint állapítják meg, hogy mekkora hitelt kaphat.

Így találhat jó hitelt

Az ingatlanhitel kalkulátor segítségével tekintse meg a lehetőségeket. Írja be, mekkora összegre van szüksége és milyen hosszú futamidő mellett venné fel, ezt követően adja le az interneten keresztül az igénylését. A banki munkatársak ellenőrzik a hitelmúltját és ha minden rendben van, akkor megmondják, hogy a kért hitelösszeg elérhető, vagy csak kisebb kölcsönre jogosult. A hitel összeg növelhető, ha kiegészítő ingatlant is bevon. Vagyis több ingatlanra kerül jelzálogjog, így nagyobb kölcsön kapható.

A hitel igénylése mivel online is lehetséges, nem nehéz és sok időt meg is takaríthat így. Az ingatlanhitel esetében a kért dokumentumokat kell bevinnie a bankba és ezt követően megbeszélik, hogy mekkora hitel az amit kaphat és megismertetik a kölcsönnel kapcsolatos tudnivalókat is. A szerződés aláírása után a hitel gyorsan folyósításra is kerül, ezáltal Ön rövid időn belül fel is használhatja a kért összeget.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és mi felkeressük Önt, hogy megtaláljuk a legjobb ajánlatot, amely megfelelő lesz!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!