Ingatlanhitel – tudjon meg mindent erről a kölcsön lehetőségről

2015. jan. 03.
Ingatlanhitel – tudjon meg mindent erről a kölcsön lehetőségről

Előfordulhat, hogy Önnek jelentősebb összegű kölcsönre van szüksége, ezért a gyorskölcsön nem megoldás, inkább az ingatlanhitel az ami megfelelő Önnek. A jelzáloghitel esetében sokkal magasabb hitelösszeg érhető el, mint más kölcsön lehetőségek esetében.

Mit is jelent az ingatlanhitel?

A bank az ingatlan piaci értékének kár 80%-át is kibocsájtja kölcsönként, így az ügyfél több millió forintot is kaphat, de jelzálogjog kerül bejegyzésre az ingatlanra. A jelzálogjog azt jelenti, hogy az ügyfél a lakásával garantál a hiteléért. A banknak jogában áll értékesíteni az adott ingatlant, ha az ügyfél meghatározott ideig nem tudja fizetni a hitelét. Ez természetesen a banknak sem érdeke, amennyiben a hitel törlesztése folyamán az ügyfélnek anyagi problémái adódnak, közösen igyekeznek megoldást találni a helyzetre. Az ingatlanhitel akár szabad felhasználású kölcsön is lehet. Amennyiben Ön nem valamilyen konkrét céllal szeretné felvenni a kölcsönt, például lakásvásárlás miatt, akkor igényelheti a szabad felhasználású hitelt. Ezen konstrukció előnye, hogy arra költheti a pénzt, amire csak szeretné, gy megszabadulhat a nagyobb kiadásaitól, vagy valóra válthatja a terveit és akár még nyaralni is elviheti a családot.

Ingatlanhitel keresés az interenten

Az ingatlanhitel kalkulátor használatával átnézheti a banki ajánlatokat. Önnek csak azt kell berínia, hogy mekkora összegre van szüksége és a futamidő hosszúságát kell megadnia, ezt követően az ingatlanhitel kalkulátor számol is és már meg is tekintheti, a legkedvezőbb lehetőségeket. A hitelkalkulátor a sok lehetőséget összehasonlítja, tehát Ön kényelmesen, a saját foteléből megismerheti melyik ingatlanhitel a legelőnyösebb az Ön esetében. A hitel futamidejét Ön fogja meghatározni, kiszámolhatja, hogy mennyi a havi törlesztőrészlet, ha 5-10-15 évre veszi fel a kölcsönt. Így a legjobb lehetőség mellett dönthet és akár alacsony törlesztőrészlet mellett is kérelmezhet kedvező ingatlanhitel lehetőséget.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az árlapot és felkeressük a legjobb jelzáloghitel lehetőségekkel!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!